Underrubriker

torsdag 15 mars 2018

3 bra saker med mars

Nu äntligen är mars här! Blev så sprallig av att solen sken idag på väg till jobbet. Det är främst 3 saker som gör att jag gillar mars månad.För det första, börjar utdelningssäsongen nu på allvar och igår var sista dagen om man ville ha utdelning i Axfood. Passade på att plocka in ytterligare 3 aktier av likvider som låg och skräpade i en av aktiedepåerna. Firande även med att storhandla på Willy´s. Check på den!
Men redan veckan innan smög Kone igång med sin aktieutdelning, en liten tjuvstartat helt enkelt, och sköna 2 Kalle trillade in på kontot.

För det andra skiner solen från klar himmel och man kan känna att det är en viss värme från den. Även om temperaturen just idag är minus 7 grader. Men ändå, känslan är som när man var liten och det alltid (som man minns det) fanns gott om snö och man hade varm choklad samt ostfrallor med sig ut i skogen. Snacka om att känna sig ekonomiskt fri.

Slutligen, för det tredje, går det åt rätt håll. Trots att vintern kravlar sig fast vet man att nu äntligen går vi mot sommaren och värmen. Jag hoppas på en härlig vår och fin sommar.

Vilka är era bästa saker med mars månad? Kommentera gärna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar