Avanza

Underrubriker

lördag 3 augusti 2019

Trump sänkte tradingportföljen


Tradingportföljen startade veckan på 211 163 kronor och var ett tag upp över 213 000 kronor. Det såg ut som att den skulle stänga på ATH, men Trumps utfall om nya tullar på varor under fredagen tillsammans med felaktig rapportering av ledande personers försäljning av aktier i Evolution Gaming sänkte tradingportföljen.

Den stängde på 209 133 kronor, ned 0,96%. Jämfört med OMX30 som gick ned 2,6% klarade sig tradingportföljen bra. Men totalt sett är tradingportföljen upp 4,56% sedan starten.

Innehaven i Evolution Gaming, Konsolidator och Immunicum finns fortfarande kvar. Dock så har chanspositioner i Quickbit, Neurovive och Burcon Nutrascience tagits under fredagen.

Just Burcon Nutrascience tycker jag är lite extra  intressant då de tillverkar växtbaserade proteiner som kan användas vid framställandet av växtbaserad mat. Så det är ett bet på att den trenden fortsätter att växa.
Disclaimer: De innehav som jag har i tradingportföljen är i många fall rena chansningar och med väldigt hög risk. Inga aktier ska ses som några köprekommendationer. Detta är ett experiment för att se om trading är något för mig eller ej.

2 kommentarer:

 1. Jag älskar Trump mer än jag älskar min fru... Dessutom gör han så jag kan fylla på mina aktieinnehav billigt igen :-D

  Mvh Sharktank

  SvaraRadera
  Svar
  1. För oss som ”samlar” på aktier är hans twittrande klart uppskattat.

   Radera