Avanza

Underrubriker

onsdag 15 januari 2020

Prioritera inte bara portföljen utan även hälsan!

(Inlägget innehåller reklam för MyBonus)

Det är lätt att fokusera på att fixa den bästa aktie- eller fondportföljen inför 2020, men glöm inte det viktigaste - din hälsa. Själv brukar jag vartannat år göra en egen hälsokontroll för att få koll på de viktigaste värdena och hur de förändras över tiden.

Jag kan nu tipsa om att om du som läsare går med i MyBonus, vilket inte kostar något utan ger dig istället bonus på inköp som du gör i vissa affärer online. Ska du ändå handla på nätet, kolla om affären finns hos MyBonus och besök den via MyBonus hemsida istället.

På så sätt får du återbäring (rabatt) på det som du handlar. Något som du, precis som jag gör, kan använda för att köpa aktier eller fonder. Plus att du skapar dig ett sparutrymme som du annars inte fått.

Just nu har Svensk Provtagning en kampanj hos MyBonus med 15% rabatt när man gör en hälsokontroll. Själva hälsokontrollen är enkel att göra och kan göras på vilken vårdcentral som helst som de samarbetar med. Efter några dagar får man sina svar digitalt med läkarkommentarer. Smidigt och enkelt!

Klicka på bilden ovan eller på länken nedan och gå med i MyBonus. Om du är ny medlem får du också en välkomstbonus på 50 kronor från MyBonus.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar