Avanza

Underrubriker

söndag 14 juli 2019

Upp och ned i tradingportföljen


I förra veckan återhämtade sig tradingportföljen och öppnade på 200 097 kronor. Veckan började starkt drivet av Konsolidator och Evolution Gaming som gjorde att tradingportföljen ett tag var uppe i strax över 210 000 kronor.

Men med tanke på att förra veckan spenderades på semester på västkusten blev det inte att jag gjorde några förändringar. Dessvärre föll innehaven tillbaka och portföljen stängde på 199 954 kronor.

Om man vill följa portföljen finns den på Shareville.


Disclaimer: De innehav som jag har i tradingportföljen är i många fall rena chansningar och med väldigt hög risk. Inga aktier ska ses som några köprekommendationer. Detta är ett experiment för att se om trading är något för mig eller ej.

2 kommentarer:

  1. Väldigt spännande att följa utvecklingen på din tradingportfölj! Förhoppningsvis dyker det upp lite spännande case under rapportperioden :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tackar och Evolution gjorde att veckan stängde positivt. Men jag börjar fundera lite på om mer långsiktig investering är mer för mig. Trading i form av daytrading känns inte som jag, men jag får se.

      Radera