Avanza

Underrubriker

måndag 29 juli 2019

Trading kanske kan passa ändå


Som ni läste under den månad som tradingportföljen varit igång har jag ifrågasatt om trading verkligen är något för mig. I måndags öppnade den på 207 316 kronor, upp med 3,66% sedan starten. Denna vecka har jag låtit portföljen vara och istället har fokus tvingats lägga på Kindred och dess usla rapport. Innehaven är desamma som från veckan innan och det var nog bra att jag lät denna portfölj ligga stilla.Under veckan som gått fortsatte tradingportföljen upp och stängde på 211 163 kronor, vilket är en ökning med 1,86% samtidigt om OMX30 ökad med 0,33%. En trevlig överavkastning på 1,5 procentenheter. Totalt sett är tradingportföjen nu upp 5,58% och en tredjedel av målet är uppnått.

Disclaimer: De innehav som jag har i tradingportföljen är i många fall rena chansningar och med väldigt hög risk. Inga aktier ska ses som några köprekommendationer. Detta är ett experiment för att se om trading är något för mig eller ej.

6 kommentarer:

 1. Hur har du lagt upp strategin kring det?
  Under sommarmånaderna har min egen day trading gått si sådär får jag säga. Däremot har annat avkastat fortsatt hyfsat. Och det är väl det som är så svårt med day trading, de där perioderna då marknaden vill annat. Min metod att övervintra är att vara diversifierad intäktsmässigt.
  Mvh investera-pengar.blogspot.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ingen riktig strategi utan handlar mer på nyheter och TA.

   Radera
 2. Ser du en plats för konsolidator i en långsiktig portfölj?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som det ser ut nu så gör jag det om delårsrapporten visar på att de fortsätter att växa. Behovet av deras produkt ser jag att det finns efter att ha jobbat med ekonomi i 20 år.

   Radera
 3. Snyggt, fin utveckling på portföljen! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar, ja kanske som en extra krydda till aktieportföljen.

   Radera