Avanza

Underrubriker

måndag 21 maj 2018

Veteraner levererar

Det är skönt med ett flexibelt arbete där man inte är platsberoende. Idag sitter jag hemma och jobbar då jag har hantverkare hos mig. Jag håller på och bygger om lite inför mitt kommande samboskap.

Det är två sköna gubbar som hjälper mig. De har jobbat ihop länge och bor själva i närheten. Kul att lyssna på deras gafflande fram och tillbaka. Påminmer mig om när min far och jag höll på och byggde på dels förra kåken samt ett hus nere på Balkan.

Det var gafflande och svärande om vart annat med bärs och skål mellan hammarslagen samt musik som dånade. Riktigt så vilt är det inte här hos mig, men självklart skämmer jag bort mina hantverkare med att baka sockerkaka så att de har till fika samt har jag lagt folkpilsner på kylning. En kall lager är något som behövs när man jobbar och svettas. Det går så mycket lättare då!

Idag kom Veteranpoolen med sin kvartalsrapport och det var trevlig läsning. Mot slutet av förra året delade Homemaid ut aktierna i Veteranpoolen och jag valde att sälja av alla min kvarvarande aktier i Homemaid och köpa mer i Veteranpoolen, eftersom jag tror att de bolaget har en större möjlighet. Det finns ett sådan stort antal pensionärer som dels behöver och dels måste ha något att göra. Sedan gillar jag att anlita äldre och erfarna personer. De har en erfarenhet som tar tid att lära sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar